Aktuális2013. december

Elkészült a növényvédelmi szaktanácsadói előrejelzést támogató webes felület, amely Typo3 extension nélkül is lehetővé teszi az adatok felhasználói oldalon történő megjelenítését.

A Gazdálkodási Napló rendszerünket több ponton is továbbfejlesztettük. Elsősorban a csoportos műveleteknél, illetve gazdálkodók közötti adatátvitelnél került be néhány olyan újabb funkció, amely nagyban segíti a több termelő nyilvántartását vezető felhasználó munkáját.

A Gazdálkodási Naplónkra alapozottan kerül kialakításra a "Mezőgazdasági emisszió csökkentési projekt" elektronikus monitoring rendszere, annak érdekében, hogy a gazdálkodói nyilvántartásokkal összefüggésben egységesebb, hitelesebb és pontosabb módon valósulhasson meg az adatok közlése, feldolgozása és értékelése.

2013. november

Lezárult a 4. gazdálkodási évre vonatkozó GN adatok elektronikus benyújtására vonatkozó kötelezettség teljesítésének időszaka.

A GAK TSzK szaktanácsadási monitoring rendszerét segítő webes lekérdező felületet fejlesztettünk ki.

2013. október

Jogszabály monitoring

15 éve folyamatosan elérhető a KAP jogszabályait monitorozó Rendszerünk.

Gazda nyilvántartások

Az AKG legnagyobb hányadát adó célprogramban érintett terület ötödén használják Gazdálkodási Napló programunkat.

Szakrendszerek

Növényvédelem, állattenyésztés, szaktanácsadás, logisztika és egyéb területeken igyekszünk hatékonyabbá tenni felhasználóink tevékenységét. Tovább...